Adviseurs

Finalisten verkiezing Bedrijfsadviseur van het jaar

Ze hebben overeenkomsten en zijn op sommige punten toch ook heel verschillend. Eén ding staat als een paal boven water: deze heren zijn idolaat van hun werk. Zou dat ook de reden zijn waarom juist zíj – Pierre van Oort (ForFarmersHendrix), Patrick van den Hurk (Coppens diervoeding) en Raymond Derks (ZLTO) – finalist zijn in de strijd om de titel Bedrijfsadviseur van het jaar, een verkiezing die Agrivaknet elk jaar organiseert?

De opzet van de verkiezing Bedrijfsadviseur van het jaar is veranderd. Dit jaar mochten de opgegeven adviseurs elkaar punten geven tijdens een competitieavond. De drie finalisten die daaruit rolden verschenen vervolgens voor een jury die de adviseurs punten toekende.

Tijdens de Agrivaknet Conferentie mogen de deelnemers ook stemmen. De stemmen van de jury en die van de deelnemers aan de conferentie samen bepalen wie de winnaar wordt. Zo zal op 5 februari, tijdens de conferentie, de Bedrijfsadviseur van het jaar bekendgemaakt worden.

Op wie kunt u stemmen? Maak kennis met de finalisten Raymond Derks (links), Patrick van den Hurk (midden) en Pierre van Oort.
Op wie kunt u stemmen? Maak kennis met de finalisten Raymond Derks (links), Patrick van den Hurk (midden) en Pierre van Oort.
Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Adviseurs
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?