Adviseurs

Toppers op de plaatsen 4 tot 10

DSC_4131
Veevoederbedrijf De Heus, bij monde van Isolde Eleveld-Terwel (op foto met oorkonde), Corporate HR Director, is apetrots op de bereikte vierde plek. “We hebben de afgelopen tijd erg veel gedaan om onze naamsbekendheid verder te vergroten en dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen.” Hoewel tevreden met het bereikte wil Eleveld zeker niet berusten en ze ziet grote mogelijkheden om de branchegenoot volgend jaar van zijn top 3 plek te verstoten. “Wij hebben het beste bedrijf en wij bieden mensen de optimale werksfeer en uitdaging.”
DSC_4117
ForFarmers Hendrix bereikte een vijfde plaats in de top 10 ‘Beste Werkgevers 2013’. Directeur HRM Binne Visser (rechts op de foto) nam de oorkonde op woensdag 18 september blij in ontvangst van Frank de Vries, redacteur bij Agrimedia (links op foto). Visser: “Ik ben blij dat we zo hoog zijn geëindigd maar ook wel een klein beetje jaloers dat we twee branchenoten boven ons hebben staan. Ik hoop van harte dat V-Focus ook volgend jaar dit onderzoek gaat doen want we willen dan graag in de top terecht komen.” 
DSC_4118
Fokkerijorganisatie CRV eindigde op de zesde plaats in dit ‘Werkgeversklassement’. Manager corporate HR, Richard Paalman(links op foto) en HRM-adviseur Denise Prevaes (rechts op foto) namen 18 september de oorkonde dankbaar in ontvangst. Ook Paalman sprak de wens uit naar V-Focus om het onderzoek volgend jaar opnieuw te doen. “We willen graag de nummer 1 worden.” Tevreden zijn Paalman en Prevaes wel met de bereikte zesde plek.
Provimi
Mohamed Bokhizzou, HR Director CPN-EMEA, neemt namens Provimi de oorkonde in ontvangst uit handen van Geesje Rotgers, hoofdredacteur van V-focus. Hoewel de 7e plek een zeer goede prestatie is waar dit bedrijf trots op mag zijn, telt voor Bokhizzou vooral de eerste plek. Over enkele jaren zal Provimi, sinds 2011 onderdeel van Cargill, daar wat hem betreft moeten staan.
DSC_4135
Voor de felbegeerde V-Focus oorkonde was de driekoppige directie van veevoederbedrijf AgruniekRijnvallei op donderdag 19 september graag bereid te poseren. Links op de foto Albert Getkate, operationeel directeur, in het midden algemeen directeur Martin Grift en rechts commercieel directeur Johan Schuttert. “Voor een relatief klein bedrijf doen we het supergoed op een achtste plaats”, aldus Schuttert.
DSC_4141
Het diervoederbedrijf Nutreco is op een negende plaats geëindigd in dit klassement. Corporate Human Resources Director Nalin Miglani (links op de foto) is blij met zijn positie in de top 10. Ook Paulien Mulder, medewerkster corporate Human Resources (rechts op de foto) is enthousiast over de bereikte plek van haar werkgever.
DSC_4107
Ook de Gezondheidsdienst voor Dieren was in haar ‘nopjes’ met de tiende plaats in de top. Hoofd HRM George Brachten (rechts op onderstaande foto) en het hoofd communicatie, Bert de Lange, namen de oorkonde graag in ontvangst. Beiden straalden tevredenheid uit over de bereikte plek maar willen het komende jaar erg graag hogerop in de top. De Lange vertelde het erg prettig te vinden dat de respondenten zijn werkgever zien als een sociale en maatschappelijk belangrijke organisatie. “Zo willen we ons ook graag positioneren.” Brachten is enthousiast over het feit dat hij organisaties als Qlip en de Faculteit Utrecht ver achter zich laat.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?