Bedrijfsnieuws

CRV werkt samen met BullWise in Ierland

CRV is vanaf 1 januari een strategische samenwerking gestart met de Ierse fokkerijorganisatie BullWise. Dit nieuwe bedrijf wordt voor CRV de hoofddistributeur van stierensperma in Ierland en Noord-Ierland.

BullWise gaat onder andere stieren aanbieden uit het fokprogramma van CRV Nieuw-Zeeland, dat gericht is op het fokken van koeien die optimaal presteren op weidebedrijven. Daarbij gaat het zowel om zuivere Nieuw-Zeelandse friesians en jerseys als om kruisingen tussen deze rassen. Daarnaast zal BullWise ook stieren selecteren uit het Europese en Amerikaanse holsteinfokprogramma van CRV en uit de fokprogramma’s voor fleckvieh en mrij.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?