Bedrijfsnieuws

Rompelberg nieuwe voorzitter LLTB

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) heeft Thijs Rompelberg benoemd tot voorzitter. Rompelberg volgt Léon Faassen op die na acht jaar afscheid neemt van de vereniging.

Rompelberg is al zeven jaar hoofdbestuurder van de LLTB en bekleedt de laatste drie jaar de functie van vicevoorzitter. Volgens de kersverse voorzitter komen er geen enorme koerswijzigingen nu hij aan het roer staat.

In zijn toespraak liet Rompelberg weten het een eer te vinden als voorzitter van de belangenbehartiger voor Limburgse boeren en tuinders aan de slag te mogen. “Na het overlijden van mijn opa in 2016, heb ik zijn LLTB-speldje geërfd”, besloot Rompelberg zijn toespraak. “Veel belangrijker nog, ik erfde ook een hart voor de sector, doorzettingsvermogen en de overtuiging dat je samen verder komt.”

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?