ForFarmers bekijkt sluiten fabrieken

Diervoederfabrikant ForFarmers bekijkt of het aantal fabrieken gereduceerd gaat worden. Dat meldt CEO Yoram Knoop bij de presentatie van de jaarcijfers van 2018.

Verder geeft Knoop aan dat het mogelijk is dat het personeelsbestand kleiner gaat worden als gevolg van het optimaliseren van processen.

Knoop: “We hebben in 2018 als eerste Europese onderneming meer dan 10 miljoen ton veevoeders verkocht. Naast deze positieve ontwikkeling werden we in het najaar van 2018 echter ook geconfronteerd met druk op onze resultaten door de effecten van de uitzonderlijk warme en droge zomermaanden die zorgden voor hogere aanvoerkosten (laag water in rivieren) en meer volatiliteit in de grondstofprijzen, die we vooral in Nederland en Polen niet volledig hebben kunnen doorberekenen aan klanten.”

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.