Algemeen | Onderzoek en Beleid

Nieuwspoort 16 mei: Nieuwe inzichten in het ammoniakvraagstuk

Op woensdag 16 mei zullen onderzoeker Jaap Hanekamp en landbouwjournalist Geesje Rotgers de resultaten presenteren van hun nieuwste onderzoek binnen het ammoniakvraagstuk. In de afgelopen maanden hebben zij de wetenschappelijke onderbouwing van het ammoniakbeleid verder getoetst. Deze toetsing heeft geleid tot een aantal zeer interessante nieuwe, en niet eerder ontsloten, inzichten. Op 16 mei zullen deze naar buiten worden gebracht.

De presentatie vindt plaats in Perscentrum Nieuwspoort (naast de Tweede Kamer) in Den Haag, van 13.00 – 15.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn, het betreft een openbare bijeenkomst. In verband met de reserveringen wordt een aanmelding op prijs gesteld. Dit kan bij de organisatie: lianne@publiekezaken.eu

Deze studie is gefinancierd door Stichting Mesdag Zuivelfonds.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?