Bedrijfsnieuws

Toon van Hoof neemt afscheid ZLTO

Melkveehouder Toon van Hoof uit Heusden/Asten (1954) neemt dinsdag 22 november tijdens de Algemene Vergadering afscheid als bestuurder van ZLTO.
toon-van-hoof_mei-2014-kleinVan Hoof was 14 jaar bestuurlijk actief voor ZLTO. Het laatste jaar als vicevoorzitter en in die rol ook lid van het bestuur van LTO Nederland. Van Hoof heeft tal van bestuurlijke functies vervuld in de afgelopen 14 jaar. Tot vorig jaar november was hij voorzitter van ZLTO Melkveehouderij en bestuurder van landelijke vakgroep Melkveehouderij. Verder was Van Hoof bestuurder van de brancheorganisatie Zuivel NL. Landelijk was hij als portefeuillehouder Diergezondheid actief in verschillende werkgroepen en commissies op het terrein van diergezondheid, waaronder het Kennisplatform Veehouderij en Gezondheid, ABRES (antibiotica rundveehouderij), de Raad voor Dierenaangelegenheden en betrokken bij opzetten van een Diergezondheidsfonds. Van Hoof was in zijn functie indertijd zeer nauw betrokken bij Q-koorts. Namens het ZLTO bestuur was Van Hoof vertegenwoordigd in verschillende participaties, zoals VION (RvC) en Cleanergy (mestverwerking).

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?