Bedrijfsnieuws

CoMore en Kiwa samen in agro-food-inspectie

CoMore en Kiwa gaan samen verder. Daarover hebben de bedrijven overeenstemming bereikt. Met de samenwerking er een one-stop-shop voor keurigen, inspecties, certificering en informatie voor de food-, feed- en farmsectoren.
Paul Hesselink, CEO Kiwa: “Door steeds strengere overheidseisen neemt de behoefte aan bredere kennis, efficiency en continuïteit in de gehele agro-, food- en feed-sector steeds meer toe. De expertise van CoMore-medewerkers is daarbij een pluspunt die we graag inzetten voor onze opdrachtgevers.”
De kennis en ervaring van CoMore, met name in de Nederlandse dierlijke sector, vormen een aanvulling op het bestaande portfolio van Kiwa op het gebied van internationale keuringen van vooral groente en fruit, logistiek, opslag en hygiëne.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?