Bedrijfsnieuws

Roel van Neerbos in executive board FrieslandCampina

Roel van Neerbos - verkleindDe raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina heeft Roel van Neerbos met ingang van 1 januari 2017 benoemd tot lid van de executive board. In de executive board wordt hij als chief operating officer verantwoordelijk voor de business group Consumer Products Europe, Middle East & Africa. Roel van Neerbos zal gaan rapporteren aan Roelof Joosten, chief executive officer en gaat werken vanuit het FrieslandCampina centrale kantoor in Amersfoort.
Roel van Neerbos was tot 1 mei 2016 chief executive officer van Maxeda, een doe-het-zelfketen met meer dan 350 winkels en circa 7.000 medewerkers in de Benelux. Daarvoor heeft hij acht jaar voor Heinz gewerkt als President Continental Europe en vier jaar voor Mattel als Senior Vice-President Iberia, EEMEA en Latin America vanuit Spanje. In de eerste zestien jaar van zijn loopbaan werkte hij voor Procter & Gamble in verschillende leidinggevende posities in Nederland, België, Jemen en Marokko. Roel volgt Gregory Sklikas op die heeft besloten per 31 december 2016 FrieslandCampina te verlaten. De Centrale Ondernemingsraad van FrieslandCampina is advies gevraagd over deze wijziging in de samenstelling van de executive board.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?