Bedrijfsnieuws

Denkavit neemt meerderheidsbelang in kalvermelkproducent Frabes

De Denkavit Groep heeft overeenstemming bereikt met de Italiaanse onderneming Frabes om te gaan deelnemen in het bedrijf. Dat meldt Denkavit. Hierdoor bundelen de ondernemingen hun activiteiten in voeders voor jonge dieren op de Italiaanse markt.

Frabes beschikt over een kalvermelkfabriek in Italië. Denkavit versterkt met dit meerderheidsbelang haar positie op de Italiaanse markt van kalvermelk. Frabes heeft ook productiefaciliteiten om zuivelgrondstoffen te drogen. Denkavit zet met het meerderheidsbelang een volgende stap in het naar de toekomst toe zeker stellen van de beschikbaarheid van deze grondstof voor de productie van voeders voor jonge dieren.

Door deel uit te gaan maken van het netwerk van de Denkavit Groep wil Frabes profiteren van kennis en inkoopkracht. De activiteiten binnen Frabes zullen in de huidige vorm worden voortgezet.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?