Adviseurs | Algemeen

Beste Advies vaakst van ForFarmers, Agrifirm en DLV Advies

V-focus-Top-15-Beste-AdviesVeehouders kregen hun Beste Advies in het afgelopen jaar het vaakst van ForFarmers, Agrifirm en DLV Advies. Dat blijkt uit een onderzoek door V-focus. In de ‘Top15 Beste Advies’ staan maar liefst zeven voerbedrijven, maar ook accountants en dierenartsen waren vaak de brenger van het Beste Advies in het afgelopen jaar. Opvallend in de Top15 is Wageningen UR. Meerdere veehouders gaven aan het beste advies in het afgelopen jaar van een Wageningse wetenschapper te hebben gekregen.
Deze zomer ging V-focus op zoek naar het Beste Advies. Veehouders werd gevraagd het beste advies dat zij in het afgelopen jaar kregen, door te geven. Hierbij was de voorwaarde dat het advies afkomstig moest zijn van een zakelijke relatie. Het betrof een open vraag en de 15 bedrijven / organisaties die het vaakst werden genoemd, staan in hieronder. Voeradviseurs hebben met 36% het grootste aandeel in de Beste Adviezen, gevolgd door accountants (14%), dierenartsen (13%) en algemeen adviseurs (13%).
Het Beste Advies kwam in het afgelopen jaar het vaakst van de volgende bedrijven / organisaties:

 1. ForFarmers
 2. Agrifirm
 3. DLV Advies
 4. Countus accountants en adviseurs
 5. De Heus Voeders
 6. De Samenwerking
 7. Rabobank
 8. Voergroep Zuid
 9. Flynth adviseurs & accountants
 10. Accon avm
 11. Mengvoederbedrijf Gebr. Fuite
 12. AgruniekRijnvallei
 13. Agra-Matic advies, milieu, bouw
 14. Wageningen UR
 15. Alfa accountants en adviseurs

De meeste adviezen die werden ingezonden, hebben betrekking op het verbeteren van het financiële resultaat van het bedrijf. Ook adviezen die leiden tot verbetering van de diergezondheid of verhoging van het werkplezier scoren hoog.
De winnaar vertellen over hun tips voor het ‘beste advies’ in de special ‘Top 15 Beste Advies’ in V-focus oktober 2016. Dit nummer verschijnt 23 september.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?