Bedrijfsnieuws

AB Brabant en Dairy Training Centre pakken trainingen samen op

AB Brabant en Dairy Training Centre BV (voorheen Praktijkschool Oenkerk, Friesland) gaan gezamenlijk trainingen aan medewerkers in de melkveehouderijsector aanbieden. Dankzij deze samenwerking worden deze trainingen nu ook beter toegankelijk voor geĂŻnteresseerden in Zuid-Nederland.
Met de diverse praktijkgerichte trainingen op het gebied van ondernemerschap, management en vakmanschap bieden AB Brabant en Dairy Training Centre (DTC) ondersteuning aan ondernemers in de melkveehouderijsector. Er worden trainingen gegeven voor aankomende bedrijfsopvolgers (Middelbaar Kader Melkveehouderij) en voor gevorderde melkveehouders (Praktisch Ondernemerschap Melkveehouderij). Ook biedt DTC uiteenlopende korte trainingen op ondermeer het gebied van bodemvruchtbaarheid, veevoeding, huisvesting, vruchtbaarheid, drachtigheidscontrole, klauwverzorging en liquiditeitsplanning.
Han Tellegen (links) van Dairy Training Centre en Eppo Timmer van AB Brabant bezegelen de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen met een handdruk.
160413 AB Brabant_samenwerking_DTC
 

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?