Bedrijfsnieuws

VLB viert 90-jarig bestaan

Op 20 april 2016 viert de vereniging van accountants- en belastingadviesbureaus ‘VLB’ haar negentig jarig bestaan. De vijf leden: Flynth, Countus, Alfa, Acconavm en ABAB vieren dat met een congres over de toekomst van de VLB.
De aanleiding voor de oprichting van de vereniging betreft de Belastingdienst. In reactie op de invoering van belastingwetgeving, verenigden de agrarische standsorganisaties zich in 1926. De standsorganisatie van de rechtsvoorgangers van de leden begeleidden toen de boeren en tuinders bij het samenstellen van hun jaarstukken. De leden van de VLB doen dit nog steeds, zij het dat de werkzaamheden door de complexe regelgeving rondom het agrarische bedrijf sterk zijn uitgebreid.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?