Bedrijfsnieuws

Nieuwe productielocatie ForFarmers geopend

De vernieuwde productielocatie van ForFarmers in Almelo is afgelopen zaterdag officieel geopend. De relatiedag die ter gelegenheid van de opening werd gehouden trok ruim 1000 bezoekers. ForFarmers investeerde de afgelopen jaren 4,5 miljoen euro in de modernisering van de fabriek, waar op jaarbasis 200.000 ton rundveevoer wordt geproduceerd.
“We doen dit omdat we vertrouwen hebben in de toekomst van de veehouderij in deze omgeving”, benadrukte Jan Potijk, COO ForFarmers Nederland.  De fabriek kreeg onder andere een nieuwe regelkamer en nieuwe elektrische installaties. Ook de laadstraat van de bulkwagens is vernieuwd. Daardoor is de laadtijd van een bulkwagen gehalveerd tot 25 minuten.
Eén van de blikvangers tijdens de opening was Big Boukje 192, de koe die onlangs als eerste koe in Nederland de grens van 200.000 kg geproduceerde melk passeerde.  Voor de opening hadden eigenaren Jos en Ingrid Knoef de 18-jarige koe mee naar Almelo gebracht. (ForFarmers)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?