Bedrijfsnieuws

Dick Kroot vertrekt bij Voergroep Zuid

Voergroep Zuid maakt bekend dat Dick Kroot per direct stopt als algemeen directeur van. Reden van het vertrek is een verschil van mening over de toekomstige strategie van Voergroep Zuid. Het besluit tot het vertrek is genomen na gezamenlijk overleg tussen de Raad van Commissarissen en Kroot.
Dick Kroot was sinds 1 juni 2015 algemeen directeur van Topholding Voergroep Zuid B.V. en was eindverantwoordelijk voor het gehele concern. Hij heeft zich in 2015 ingespannen voor de totstandkoming van de fusie tussen de voormalige coöperaties Boerenbond Deurne, Isidorus-Nederpeel en Boerenbond Helden.
De Raad van Commissarissen maakt bekend dat Alex Verstraeten als interim-directeur wordt aangesteld. Alex Verstraeten zal op korte termijn starten met zijn werkzaamheden. De Raad van Commissarissen heeft er alle vertrouwen in dat de dagelijkse leiding hiermee gewaarborgd is en beraadt zich over de definitieve invulling van de positie van algemeen directeur. (Voergroep Zuid)

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?