Bedrijfsnieuws

ForFarmers en Nedap gaan data individueel varken verzamelen

ForFarmers en Nedap gaan samenwerken binnen een nieuw project dat zich richt op het verzamelen en analyseren van data van het individuele varken. Hierdoor wordt het mogelijk om zeugen op maat te voeren gedurende de hele productiecyclus van het dier.
ForFarmers and NedapForFarmers zal zijn expertise op het gebied van voersamenstellingen inbrengen in het nieuwe project, en Nedap zijn expertise op het gebied van datatechnologie. Het project moet uiteindelijk leiden tot een betere diergezondheid en verlenging van de levensduur van zeugen.
De nieuwe methode zal op praktijkbedrijven worden uitgetest. Beide organisaties verwachten in het voorjaar van 2017 de eerste resultaten te kunnen presenteren.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?