Bedrijfsnieuws

Nuscience benoemt De Beucker als Group Marketing Manager

Jan-Jeroen De BeuckerNuscience heeft Jan-Jeroen De Beucker benoemd als Group Marketing Manager, voor zowel Nutrition4U als de Health4U business unit. De Beucker kwam in februari 2014 in dienst bij het voeradditievenbedrijf als Business Development Manager Azië voor de Health4U business line. De Beucker heeft meer dan 20 jaar ervaring in business development en strategische marketing in internationale markten.
Han van der Broek vervangt Jan-Jeroen De Beucker om de ontwikkelingen van de Aziatische markt voor Health4U verder uit te bouwen. Han behaalde een Master diploma in Animal Nutrition aan de universiteit van Wageningen in Nederland. Hij woonde in Azië tijdens het werken voor bedrijven als Kemin en Kemira en brengt zo een schat aan ervaring mee in zijn nieuwe positie.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?