Bedrijfsnieuws

Daavision winnaar van de BOV Trofee

DaavisionDaavision heeft de Beste Ondernemers Visie Trofee Noordoost-Brabant 2015 gewonnen. Tijdens de finale, die plaatsvond op het Willem I College in Den Bosch, werden de 3 overgebleven finalisten nogmaals onderworpen aan een laatste vragenvuur van de jury.
Directeur Buis Ebbinge beantwoorde de vragen, die met name gericht waren op innoveren en bedrijfsvisie, met overtuiging. De andere twee finalisten maakten het de jury echter niet eenvoudig. Na lang beraad werd Daavision verkozen tot winnaar.
De jury sprak lovende woorden over de innovatieve manier van ondernemen. Volgens hen is dit met name terug te zien in het feit dat de ondernemersvisie breed gedragen wordt binnen Daavision. De betrokkenheid van alle werknemers was duidelijk zichtbaar tijdens het bedrijfsbezoek.
De Beste Ondernemers Visie trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer uit de regio met de beste ondernemersvisie op zijn vakgebied. De organisatie is in handen van JCI en AgriFood Capital. AgriFood Capital is het samenwerkingsverband van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen in de regio Noordoost-Brabant.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?