Bedrijfsnieuws

ForFarmers en Garant-Tiernahrung gaan samenwerken

ForFarmers en Garant-Tiernahrung uit Oostenrijk hebben besloten om te gaan samenwerken binnen het segment ‘automatische melksystemen’ (AMS). Vanaf januari 2016 ondersteunt ForFarmers Duitsland de Garant-Tiernahrung GmbH gedurende een periode van drie jaar bij het uitbouwen van zijn positie op de Oostenrijkse markt binnen het segment AMS.
De kernpunten van de samenwerking zijn enerzijds de opleiding van melkrobotspecialisten, zowel theoretisch als praktisch, en anderzijds het gebruik van het robotanalyseprogramma. In het kader van de samenwerking is daarnaast ook afgesproken dat er ondersteuning zal worden geboden bij het organiseren van AMS-workshops en dat er robotbedrijven zullen worden bezocht in Duitsland en Nederland.
Als mengvoederproducent zorgt Garant-Tiernahrung GmbH samen met de licentiepartners in Karinthië, Salzburg en Tirol dat Oostenrijk wordt voorzien van mengvoeder uit de coöperatieve agrarische sector. Met een jaarlijkse afzet van meer dan 500.000 ton is Garant in Oostenrijk marktleider in de mengvoedersector.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?