Algemeen

Rob Aagten gekozen tot bedrijfsadviseur van het jaar

De winnaars: Jos Kneepkens (l.) en Rob Aagten.
Foto: Agrivaknet

Rob Aagten van Geling Advies is tijdens de conferentie van Agrivaknet op 4 februari uitgeroepen tot de beste bedrijfsadviseur van het jaar 2015. Als publiekswinnaar is Jos Kneepkens van Topigs Norsvin gekozen.

Naast Rob Aagten waren Arjan Wermink (Schippers Bladel), Erwin van der Wielen (Kewi Services) en Jos Kneepkens (Topigs Norsvin) genomineerd. Tijdens de conferentie kon ook het publiek stemmen; zij kozen daarmee de publiekswinnaar.

De jury zocht naar de bedrijfsadviseur die het best in staat is om de klant zo te adviseren en te ondersteunen dat de onderneming naar een hoger niveau wordt getild. Naar de adviseur met net dat beetje extra empathisch vermogen. En die als sparringpartner de klant durft uit te dagen.

De vakjury, gevormd door Marc Cox, Pierre van Oort, Marinna Schuttert, Monique van Asten en Patrick van den Hurk, oordeelde dat Rob Aagten de persoon is die het meest compleet inhoud geeft aan het gestelde profiel.

Rob Aagten is volgens de jury een echte allrounder. Hij is enerzijds zeer proactief en houdt daarmee de snelheid in zijn advieswerk. Anderzijds heeft hij genoeg geduld om de stakeholders in zijn adviesproces mee te nemen. Als het nodig is schroomt hij niet de leiding op zich te nemen zonder daarbij het belang van zijn klant uit het oog te verliezen. Als de jury zelf een adviseur nodig zou hebben in het vakgebied waarin Rob zich begeeft, dan zal Rob zonder twijfel er een aantal nieuwe klanten bij hebben.

Over de auteur: Henk Have
Henk ten Have groeide op op een akkerbouwbedrijf in Groningen, maar richtte zich tijdens zijn opleiding Diergezondheidszorg aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden op de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?