Algemeen

Economie & melken voordelig bestellen via V-focus

img00001922‘Economie & melken’ is de nieuwste uitgave van uitgeverij Roodbont. Deze praktijkgids geeft adviseurs en veehouders inzicht in de economie van het melkveebedrijf. Lezers van V-focus kunnen de praktijkgids nu zonder verzendkosten (3,95 euro) bestellen.

In ‘hapklare brokken’ en met veel illustraties geven de auteurs Niels Achten (bedrijfseconomisch adviesbureau Liba) en Jan Hulsen (veterinair adviesbureau Vetvice) de lezer inzicht in de economie van het bedrijf en de knoppen waaraan gedraaid kan worden om de winstgevendheid van een bedrijf te verbeteren. Zo wordt ingegaan op het lezen van jaarstukken, het maken van strategische keuzes die onder meer samenhangen met de afschaffing van de melkquotering en het sturen op voer- en jaarsaldo.

Bestelwijze en korting voor V-focuslezers

De uitgave telt 76 pagina’s en bevat zo’n 300 illustraties. V-focus-abonnees betalen tijdelijk geen verzendkosten als zij rechtstreeks bij Roodbont bestellen via deze link.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?