Dierenbescherming Nederland bestaat 150 jaar

De Dierenbescherming bestaat op maandag 25 augustus 2014 150 jaar. ‘In 1864 begonnen als de ’s Gravenhaagsche Vereeniging tot Bescherming van Dieren, inmiddels uitgegroeid tot de grootste dierenbeschermingsorganisatie van Nederland’, meldt de organisatie.

Het jubileum is volgens de Dierenbescherming eigenlijk geen reden voor een feestje. ‘Dat zou het geval zijn als we onszelf overbodig hadden gemaakt, pas dan zijn we klaar.”

Op 18 augustus houdt de organisatie wel een bijeenkomst. Nadrukkelijk zonder toeters en bellen. “Maar wie wil terugkijken op de indrukwekkende geschiedenis van de Dierenbescherming wordt  uiteraard bediend met boeiende achtergrondverhalen en prachtig illustratiemateriaal uit de oude doos.”

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.