Bedrijfsnieuws

AgruniekRijnvallei neemt Subli over van ForFarmers

AgruniekRijnvallei neemt per 15 juli het 50 procent-aandeel Subli B.V. van ForFarmers over en wordt daarmee 100 procent eigenaar van Subli. Beide partijen hebben de overtuiging dat de nieuwe structuur leidt tot maximale schaal- en efficiëntievoordelen voor de productie van Subli-paardenvoeders. Zo is te lezen op de website van AgruniekRijnvallei.
Vanaf het moment van overdracht van de aandelen is AgruniekRijnvallei volledig verantwoordelijk voor de productie en levering van Subli-paardenvoeders. Het assortiment, de kwaliteit van de producten en de advisering blijven volgens de nieuwe eigenaar ongewijzigd.
Door de aankoop wordt AgruniekRijnvallei 100%-eigenaar van twee merken paardenvoer: Subli en Masters. “Door een groter volume paardenvoeders kunnen we inkoop, productie, logistiek en kennis verder optimaliseren”, vertelt Johan Schuttert, commercieel directeur bij AgruniekRijnvallei.
“ForFarmers is eigenaar van het internationale paardenvoermerk Pavo en wil zich in de paardenmarkt hier op concentreren”, zegt Jan Potijk, directeur van ForFarmers Nederland. Voor een deel van de paardenvoerklanten van ForFarmers Hendrix die nu Subli-producten afnemen gaat ForFarmers vanaf 15 juli paardenvoeder onder eigen merk produceren en leveren.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?