Bedrijfsnieuws

Lieuwe Roosenschoon directeur Schothorst Feed Research

LieuweRosenschoon_SchothorstFeedResearc2Schothorst Feed Research heeft een nieuwe algemeen directeur: Lieuwe Roosenschoon. Hij volgt Marcel Hakkaart op, die eind vorig jaar SFR verliet.

De Raad van Commissarissen heeft Ir Lieuwe Roosenschoon (56) benoemd tot algemeen directeur van Schothorst Feed Research B.V.. Roosenschoon is afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit Wageningen en heeft in eerdere functies (m.n. bij NEDAP) ervaring opgedaan als R&D manager, business development en commercie. Recent was hij sector manager rundvee bij de Gezondheidsdienst voor Dieren. Deze functie houdt tevens de directievoering van de stichting De Schothorst in. Hier zijn de proefboerderijen ondergebracht.

Schothorst Feed Research (SFR) is een onafhankelijk privaat kennis- en informatiecentrum voor diervoeding. De organisatie is gevestigd in Lelystad.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?