Bedrijfsnieuws

Halseth nieuwe Chief Innovation Officer Nutreco

viggo_halseth_AquavisionOmdat vis- en veevoerconcern Nutreco van innovatie een belangrijker thema maakt dan voorheen heeft het bedrijf een aparte Chief Innovation Officer benoemd.

Viggo Halseth, operationeel directeur Aquaculture, krijgt de functie en wordt ook per direct lid van de raad van bestuur. Halseth is afkomstig van Skretting, ’s werelds grootste producent van visvoer en onderdeel van Nutreco. Ook de nieuwe CEO Knut Nesse werkte voorheen bij Skretting. Viggo Halseth was sinds 1984 werkzaam bij de Noorse visvoerproducent. Hij heeft veehouderij en Business Management gestudeerd in Noorwegen.

Jerry Vergeer, lid van de raad van bestuur en operationeel directeur van Animal Nutrition treedt per 6 februari terug uit het bestuur en verlaat Nutreco per 1 juli 2014.

Het terugtreden van Vergeer heeft te maken met een wijziging van de organisatiestructuur van het concern. De bedrijfsstructuur zal voortaan bestaan uit twee mondiale business units (Salmon Feed en Feed Additives) en drie regionale business units (Noord- en Zuid-Amerika, Azië en de regio EMEA).

Foto: Aquavision

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?