Bedrijfsnieuws

ForFarmers neemt HST Feeds in UK over

ForFarmers neemt 100 procent van het aandelenkapitaal van de Britse onderneming HST Feeds over. De betaalde prijs is gebaseerd op een ondernemingswaarde van 15 miljoen euro, inclusief liquide middelen. Dat meldt AgriHolland.

HST Feeds werd opgericht in 1972, heeft haar hoofdkantoor in Crewe in Cheshire en verkoopt ongeveer 140.000 ton rundvee- en pluimveemengvoer in het noordwesten van Engeland. Het bedrijf wordt onderdeel van BOCM PAULS, de ForFarmers Business Unit in Engeland.

Tom Hiley, directeur van HST Feeds: “Door de strengere eisen van de retail en de noodzaak om kosten in de hand te houden, hadden we een gelijkgestemde partner nodig om de toekomstige uitdagingen aan te gaan. Synergievoordelen en de combinatie van het beste van beide bedrijven betekenen een rendementsvoordeel voor onze huidige en toekomstige klanten.”

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?