Algemeen

Wie wordt de bedrijfsadviseur van 2013?

Op 5 februari 2014 zal adviseursvereniging Agrivaknet de Bedrijfsadviseur van het jaar 2013 bekend maken. Iedereen wordt opgeroepen kandidaten voor de titel aan te melden.
Welke kandidaten komen in aanmerking voor de titel? Bedrijven delen hun klanten, op basis van hun te bereiken bedrijfsdoelen, in een bepaald segment in. Vaak wordt gesproken over A-B-C-D relaties, waarbij A staat voor de het hoogste segment. We zijn op zoek naar de bedrijfsadviseur die het best in staat is de doelstellingen, behorend bij segment A en B, te bereiken.
De genomineerden presenteren zich via een onderlinge wedstrijd aan de vakjury. Gedurende die wedstrijd zullen de spelers uit hun midden drie kandidaten nomineren. De vakjury zal deze drie kandidaten beorodelen op hun kunnen.  Tijdens de Agrivaknet Conferentie op 5 februari 2014 worden de drie genomineerden aan het publiek voorgesteld. Op dat moment krijgt het publiek ook de mogelijkheid om een stem uit te brengen op één van de drie genomineerden. De juryuitslag en de publieksuitslag samen vormen de uiteindelijke uitslag.
Vul snel het formulier in om uw favoriete adviseur te nomineren en mail deze naar m.lagemaat@ceb-overijssel.nl.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?