Algemeen

Top 3 ‘Beste werkgevers 2013’ ontvangt oorkondes

Op 18 september zijn de oorkondes uitgereikt aan de top 3 van ‘Beste werkgevers 2013’ in de dierlijke sectoren: FrieslandCampina, Agrifirm en Wageningen UR. De Beste werkgevers 2013 kwamen naar voren uit het onderzoek onder 600 werknemers in de veehouderij, overwegend hbo’ers en wo’ers. Het onderzoek is uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Geelen Consultancy in Wageningen in opdracht van V-focus.
Friesland ontvangt oorkonde.
Friesland Campina in Amersfoort is de Beste werkgever 2013. V.l.n.r. Geesje Rotgers (hoofdredacteur V-focus), Sylvia Reinders (Recruitment Coördinator bij FrieslandCampina), Annemieke Berends (manager Corporate Recruitment bij Friesland Campina) en Jan Geelen (Geelen Consultancy).
Agrifirm ontvangt oorkonde.
Agrifirm behaalde tweede plaats. V.l.n.r. Jan Geelen (Geelen Consultancy), Ton Loman (voorzitter hoofddirectie Agrifirm) en Geesje Rotgers (hoofdredacteur V-focus).
Wageningen UR ontvangt oorkonde.
Wageningen UR ontving de oorkonde voor de derde plek. V.l.n.r. Jan Geelen (Geelen Consultancy), Geesje Rotgers (hoofdredacteur V-focus), Martin Scholten (algemeen directeur Animal Sciences Group) en Annie de Veer (directeur Wageningen UR Livestock Research).

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?