Bedrijfsnieuws

Harm Wientjes nieuwe directeur DLV Advies

DLV Advies heeft per 1 januari Harm Wientjes verwelkomd als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt hiermee Paul Bens op, die per 1 juli 2024 zal terugtreden uit de directie. Wientjes heeft al zestien jaar ervaring bij DLV Advies.

De keuze voor Wientjes als nieuwe directeur weerspiegelt volgens DLV Advies de toewijding aan
 vooruitstrevende adviesdiensten en innovatieve oplossingen voor de agrarische sector. Zo was Wientjes betrokken bij diverse innovaties, waaronder de praktische inzet van kunstmestvervangers in de
bemesting en monomestvergisting in combinatie met dagontmesting in de veehouderij om zodoende
 minder emissies te hebben.

“Als vennoot binnen een familiemelkveebedrijf begrijp ik de uitdagingen waar agrarische ondernemers voor staan. Een van die uitdagingen is om met steeds minder ruimte duurzaam voedsel te produceren. Dit vraagt doorzettingsvermogen en creatieve oplossingen. Samen met het team van DLV Advies kijken we ernaar uit om deze oplossingen te blijven aandragen”, aldus Wientjes.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?