Bedrijfsnieuws

Van der Tak stop als voorzitter LTO Nederland

Van der Tak LTO Nederland voorzitter

Sjaak van der Tak opteert niet voor een tweede benoemingsperiode als voorzitter van LTO Nederland. Bij de afronding van zijn huidige bestuurstermijn, op 31 december aanstaande, legt Van der Tak zijn werkzaamheden voor LTO neer. Dat meldt de organisatie.

Van der Tak: “Nu ik 67 ben geworden, heb ik het besluit genomen om een stap terug te zetten. Óók vanwege het feit dat er in politiek Den Haag de komende maanden veel zal veranderen. Het is effectiever en wenselijker als een nieuwe voorzitter die verandering vanaf het begin mee kan maken. De agrarische sector houdt mijn warme hart en betrokkenheid, maar vanaf januari niet langer vanuit deze positie.”

Sinds 1 januari 2021 is Van der Tak voorzitter van LTO.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?