Bedrijfsnieuws

ForFarmers neemt Poolse voerproducent over

ForFarmers/Tasomix is met Piast Pasze overeengekomen de voeractiviteiten samen te voegen. Daardoor wordt het volume van ForFarmers/Tasomix in Polen met 410.000 ton uitgebreid en de positie in vooral de vleeskuikensector versterkt. De transactie moet worden goedgekeurd door de Poolse mededingingsautoriteit.

ForFarmers/Tasomix is een voerproducent in Polen. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen een sterke positie in de pluimveesector en richt zich ook op de groei in de herkauwers- en de varkenssector. Een van de strategische doelstellingen van ForFarmers/Tasomix is om uit te breiden in de Poolse agrarische markt. De overname van Piast past bij deze doelstelling.

Aan het eind van dit jaar wordt de transactie afgerond, zo meldt ForFarmers.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?