Bedrijfsnieuws

Theo Spierings vanwege gezondheidsredenen weg als CEO ForFarmers

De raad van commissarissen van ForFarmers kondigt aan dat Theo Spierings om gezondheidsredenen en privéomstandigheden zijn functie als CEO moet neerleggen. Spierings heeft besloten zijn jaarcontract eerder te beëindigen. De raad van commissarissen heeft met ingang van 3 april medebestuurder Pieter Wolleswinkel benoemd als CEO van ForFarmers.  

Theo Spierings werd op 17 januari 2023 benoemd tot lid en tevens CEO van de raad van bestuur van ForFarmers voor de duur van één jaar. Jan van Nieuwenhuizen, voorzitter van de raad van commissarissen: “Wij betreuren het zeer dat Theo genoodzaakt is zijn functie neer te leggen. Hij heeft in de afgelopen maanden belangrijke accenten gelegd in de implementatie van de eind vorig jaar bekendgemaakte herziene strategie. Zijn kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en transformatie zijn hierbij waardevol geweest. Wij danken Theo voor zijn inbreng en wensen hem het  allerbeste toe.” 

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?