AB Texel Group neemt Van Leendert over

Logistiek dienstverlener AB Texel Group neemt per 1 maart 2020 de activiteiten op het gebied van agrarisch transport van Van Leendert over. Van Leendert Transport vervoert agrarische losgestorte producten door Nederland, België en Duitsland. Dat meldt AgriHolland.

Het betreft aardappelen en verse groenten als erwten, bonen en wortelen. Ook het vervoer van vloeibare diervoeders behoort tot de activiteiten. Van Leendert Transport heeft 47 medewerkers en een wagenpark van 32 trekkende eenheden en 120 getrokken eenheden. AB Texel Group neemt de gehele activiteit agrarisch transport over. De activiteiten van Van Leendert Milieu blijven buiten de overname.

AB Texel Group is gespecialiseerd in het vervoer van aardappelen en andere losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, zuivel en gekoelde voedingsproducten. Het bedrijf heeft 1.950 medewerkers en beschikt over een wagenpark van ruim 1.250 trucks en 2.000 trailers. AB Texel Group rijdt in grote delen van Europa en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk. (AgriHolland)

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.