Bedrijfsnieuws

Schothorst Feed Research en Groeikracht werken samen

Schothorst Feed Research en Groeikracht gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is naast adviezen over veevoeding ook kennis over bodem en bemesting te distribueren. Dat meldt Schothorst.

Schothorst Feed Research heeft expertise op het terrein van gewaskwaliteit, voederwaarde en het effect daarvan op productiekenmerken. Om de klanten naast deze onderwerpen ook te kunnen voorzien van kennis over bodem, bemesting en gewaskwaliteit is Schothorst Feed Research per 1 januari een samenwerking aangegaan met Groeikracht, een advies- en onderzoeksorganisatie voor de ruwvoerteelt voor veehouders, loonwerkers en toeleveranciers waaronder mengvoerbedrijven. Groeikracht is in oktober 2015 opgericht door Gerard Abbink.

Klanten van Schothorst Feed Research krijgen door deze samenwerking toegang tot de expertise van Groeikracht. De kennis van Groeikracht zal via verschillende kanalen zoals nieuwsbrieven en telefonische helpdesk bij de klanten van Schothorst Feed Research komen. Ook zal deze samenwerking resulteren in gezamenlijk onderzoek naar bodem, bemesting en gewas.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?