Nijhof-Wassink neemt Ecotrans over

Nijhof-Wassink en Ecotrans zijn voornemens samen verder te gaan. Alle activiteiten, vestigingen en medewerkers van Ecotrans worden binnenkort onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep.

De twee bedrijven zijn beide actief in transport van veevoeders en additieven voor de veevoederindustrie. De voorgenomen overname is onder andere onder het voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt.

Ecotrans heeft 200 medewerkers en 110 vrachtwagencombinaties. Nijhof-Wassink beschikt over 1.300 medewerkers en is actief in 5 landen. De divisie Feed Logistics bevoorraadt wekelijks 5.000 boerenbedrijven binnen Europa. Met de overname van Ecotrans verzorgt het bedrijf naast bulktransport nu ook distributie van zak- en stukgoed naar klanten. Ecotrans wordt onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep, maar blijft onder de eigen naam opereren. Roel den Hollander, algemeen directeur en eigenaar van Ecotrans, zal na de overdrachtsperiode uit het bedrijf stappen.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.