Bedrijfsnieuws

Agrifirm neemt Quartes en Agri-Activ over

Agrifirm neemt het Belgische mengvoederbedrijf Quartes over. Het gaat in eerste instantie om een strategische samenwerking die later leidt tot een overname van Quartes en haar toeleverancier Agri-Activ.

Quartes heeft productielocaties in Roeselare, Hasselt en Deinze. Quartes en Agri-Activ worden op den duur onderdeel van de Agrifirm Group.

Alle medewerkers blijven werkzaam voor het bedrijf Quartes en Agri-Activ en het nieuwe managementteam wordt gevormd uit vertegenwoordigers van alle betrokken partijen. Het hoofdkantoor van de voorgenomen onderneming wordt in Deinze gevestigd en de vestigingen worden gehandhaafd. De mengvoederproductie zal verdeeld worden over vier fabrieken: Roeselare, Grobbendonk, Deinze en Hasselt.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?