Agrifirm neemt Quartes en Agri-Activ over

Agrifirm neemt het Belgische mengvoederbedrijf Quartes over. Het gaat in eerste instantie om een strategische samenwerking die later leidt tot een overname van Quartes en haar toeleverancier Agri-Activ.

Quartes heeft productielocaties in Roeselare, Hasselt en Deinze. Quartes en Agri-Activ worden op den duur onderdeel van de Agrifirm Group.

Alle medewerkers blijven werkzaam voor het bedrijf Quartes en Agri-Activ en het nieuwe managementteam wordt gevormd uit vertegenwoordigers van alle betrokken partijen. Het hoofdkantoor van de voorgenomen onderneming wordt in Deinze gevestigd en de vestigingen worden gehandhaafd. De mengvoederproductie zal verdeeld worden over vier fabrieken: Roeselare, Grobbendonk, Deinze en Hasselt.

Delen via:
Meer over: Bedrijfsnieuws

Reacties zijn gesloten.