Bedrijfsnieuws

Van Katwijk, Spruit en Oostveen starten OAK advocaten

Henk van Katwijk (58), Mirjam Spruit (45) en Wendy Oostveen-Kouwenhoven (45) startten op 1 januari OAK advocaten.

Per 1 januari 2018 starten advocaten Henk van Katwijk (58), Mirjam Spruit (45) en Wendy Oostveen-Kouwenhoven (45) een nieuw advocatenkantoor onder de naam OAK advocaten; een kantoor waar advocaten en schade-experts werkzaam zijn op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Mirjam Spruit en Wendy Oostveen-Kouwenhoven zijn afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en Henk van Katwijk brengt zijn kantoor Assuraad advocaten, met een team van 20 medewerkers, volledig in.

V.l.n.r. Henk van Katwijk, Mirjam Spruit en Wendy Oostveen-Kouwenhoven

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?