Bedrijfsnieuws

Caroline van der Plas vertrekt bij NVV/POV

Caroline van der Plas vertrekt met onmiddellijke ingang als medewerker communicatie bij de Nederlandse Vakbond Varkenshouders. Zij zal ook in de nieuwe werkorganisatie van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), waarin de NVV per 1 januari 2018 opgaat, geen rol meer vervullen.

Van der Plas heeft naar aanleiding van de aanstaande organisatiewijziging geconcludeerd toe te zijn aan een nieuwe stap in haar carrière. Zij zal zich gaan toeleggen op de communicatie en pr voor de landbouwsector in het algemeen.

Van der Plas maakte naam met de oprichting van diverse platforms om de contacten tussen boeren, en boeren en burgers te bevorderen. Haar platform boerburgertweet, waarin iedere week een nieuwe boer of tuinder bericht over zijn dagelijkse werkzaamheden en beslommeringen, groeide in korte tijd uit tot een netwerk met vele duizenden volgers.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?