Bedrijfsnieuws

Vion vergroot aandeel in huidenbedrijf BestHides

Vion heeft bekendgemaakt 20 procent van de aandelen van het huidenbedrijf BestHides te hebben verworven en verhoogt hiermee zijn aandeel van 40 procent naar 60 procent.

BestHides is een internationaal opererende leverancier van gekoelde en nat gezouten runderhuiden en kalfsvellen uit het noorden, midden en zuiden van Duitsland. BestHides begon in 1980 als start-up van Vion. Sinds 2014 is het bedrijf gezamenlijk eigendom van Vion en Darling Ingredients Inc., waarvan Vion 20 procent van de aandelen heeft verworven. Vion is tegenwoordig de grootste leverancier van BestHides, dat gelegen is in Eching en Memmingen. BestHides zal per 2018 integraal door Vion worden geconsolideerd.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?