Bedrijfsnieuws

Mauro Gallo nieuwe ‘Lector Biomimicry’ Aeres Hogeschool

Mauro Gallo is aangesteld als ‘Lector Biomimicry, leren van de natuur voor duurzame oplossingen’ bij Aeres Hogeschool Wageningen. Het lectoraat is een samenwerking tussen Aeres Hogeschool Wageningen, Hogeschool InHolland Delft en VHL Leeuwarden.

Het lectoraat Biomimicry is gericht op het ontwikkelen van nieuwe kennis en integrale concepten door samen met het onderwijs, nationale en internationale innovatieve bedrijven en kennisinstituten praktijkgericht onderzoek uit te voeren. Daarnaast richt het lectoraat zich op de positionering van Biomimicry in het domein van agri en food en in het groene beroepsonderwijs.

In zijn nieuwe functie heeft Gallo de mogelijkheid om de natuur als basis te gebruiken, niet alleen voor bouwkundige -/technologische -, maar ook voor sociale innovaties.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?