Bedrijfsnieuws

NewFeed opgericht door Joost Noyens

Joost Noyens, voormalig directielid van Voergroep Zuid heeft NewFeed BV opgericht. Deze organisatie gaat een digitaal mengvoerbedrijf opzetten dat er op gericht is om op de meest efficiënte wijze de keten van productie tot bulklevering te organiseren.

Uniek aan dit concept is dat NewFeed het gehele proces optimaliseert; van nutritie, inkoop, productie, logistiek, administratie tot verkoop en advies. Met deze aanpak wil NewFeed zowel de rendementen van de veehouderijsectoren als de deelnemende mengvoederproducenten verbeteren.
NewFeed wil de meest efficiënte mengvoerorganisatie van Nederland worden door enkel voor strategische samenwerkingsverbanden te kiezen. Transparantie en vergelijk staan centraal in de verkoopstrategie die hoofdzakelijk via Internet plaatsvindt.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?