Bedrijfsnieuws

Frank Jorna naar Dairy Campus

Op 1 november 2017 start Frank Jorna als business manager bij Dairy Campus, onderdeel van Wageningen University & Research. Jorna krijgt de verantwoordelijkheid voor het management van de totale business Dairy Campus. Hij gaat daarmee leidinggeven aan zo’n 20 medewerkers van het bedrijf. Hij werkt daarbij nauw samen met de manager Dairy Campus, Kees de Koning, die zich meer gaat richten op business ontwikkeling en nieuwe projecten.

Diervoedingsdeskundige Frank Jorna is afkomstig van SecureFeed, waar hij betrokken was bij de oprichting in 2014. Sindsdien is hij directeur van de werkorganisatie. SecureFeed is een onpartijdige stichting, waarbij inmiddels ruim 500 bedrijven zijn aangesloten. Daarvoor was Jorna onder andere werkzaam bij Nevedi.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?