Bedrijfsnieuws

Kris van Malderen directeur operations GD

Kris Van Malderen (54) wordt per 1 januari 2017 directeur operations (COO) bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD). Samen met Ynte Hein Schukken, die Jan Jansen opvolgt als algemeen directeur, vormt hij vanaf die datum de directie van GD.
krisvanmalderenVan Malderen werkt momenteel als adviseur van de president en COO bij de Antea Group Holding in Maarssen, daarvoor was hij onder andere CEO van Antea België. Van Malderen heeft een ruime ervaring met internationaal management, het verbeteren van efficiency en het afstemmen van de bedrijfsvoering tussen (internationale) bedrijfsonderdelen (strategie, HR, juridisch, risk management). Kris Van Malderen studeerde Environmental Management aan Wageningen University, volgde verschillende postacademische management opleidingen en bekleedde verschillende bestuursfuncties binnen de Antea Group. In zijn nieuwe functie bij GD gaat Van Malderen zich vooral richten op de bedrijfsvoering.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?