Bedrijfsnieuws

Hans de Bie marktmanager Food & Agri bij Alfa Accountants

HansdeBie-AlfaSinds 1 september werkt Hans de Bie als marktmanager Food & Agri bij Alfa Accountants en Adviseurs. Zijn benoeming past in de visie van Alfa om de adviesfunctie voor de agrarische sector verder te versterken. Het is ook het terrein waarop Hans de Bie veel ervaring heeft opgedaan. Hij is al 25 jaar werkzaam in het agrarische domein waarvan de laatste achttien jaar  bij de Rabobank, onder meer als manager Food & Agri bij Rabobank West Betuwe.
De rol van marktmanager is nieuw in de Alfa-organisatie. Met het instellen van een nieuwe functie wil Alfa zich nog nadrukkelijker gaan profileren in de land- en tuinbouw, van huis uit een van de belangrijkste sectoren voor de organisatie. Als marktmanager gaat Hans de Bie functioneren als het ‘gezicht’ van Alfa. In zijn positie zal hij veel externe contacten gaan leggen en versterken, waaronder die met sectororganisaties, banken, onderwijsinstellingen en persmedia. Ook gaat Hans de Bie de stafgroep bedrijfskunde in Wageningen aansturen. Verder wordt hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten van Alfa. Zijn vaste standplaats wordt het hoofdkantoor van Alfa in Wageningen. Van daaruit is hij landelijk actief en is hij betrokken bij alle dertig vestigingen van Alfa.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?