Bedrijfsnieuws

ForFarmers op 24 mei naar EuroNext

Voederfabrikant ForFarmers krijgt met ingang van 24 mei een notering aan de Euronext Amsterdam. Dat meldt het bedrijf op de website. ForFarmers zal geen nieuwe aandelen aanbieden of uitgeven in verband met de beursnotering.
Tot de beursnotering worden de certificaten van aandelen van ForFarmers, de participatierekeningen en voerequivalenten van FromFarmers verhandeld via een multilaterale handelsfaciliteit. Houders van certificaten van aandelen en participatierekeningen kunnen deze financiële instrumenten omzetten in Aandelen verhandelbaar op Euronext Amsterdam in overeenstemming met de daarvoor toepasselijke bepalingen en voorwaarden. Met ingang van de beursnotering zullen alleen de voerequivalenten verhandelbaar blijven via de multilaterale handelsfaciliteit. (ForFarmers / AgriHolland).

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?