Bedrijfsnieuws

Innoseeds gaat verder als DLF

Landbouwzadenbedrijf Innoseeds gaat per 1 oktober 2015 verder onder de naam DLF. Het Deense moederbedrijf sinds 2003, en andere vestigingen van deze wereldmarktspeler in graszaad zullen onder dezelfde naam verder gaan. Bij het bedrijf in Nederland werken zo’n 100 medewerkers van de in totaal ruim 800 collega’s binnen de DLF-groep.

De aanleiding voor deze naamswijziging is om mondiaal de verbondenheid tussen al de bedrijven te benadrukken en meer efficiëntie in de communicatie te realiseren.

Innoseeds BV, gevestigd in Kapelle (Nederland) is een van de werkmaatschappijen van de DLF-Groep. In 2003 is na de overname van Cebeco Seeds door de DLF-Groep de naam aangepast naar Innoseeds. De activiteiten op het gebied van graszaadproductie, -bewerking, zaadonderzoek en verkoop werden geconcentreerd in Kapelle en de R&D activiteiten werden gebundeld op een nieuwe locatie in Moerstraten.

De naamsverandering – van Innoseeds naar DLF – heeft verder geen gevolgen voor de relatie met onze graszaadtelers, afnemers of leveranciers. DLF zal in de Benelux haar innovatieve pakket van graszaden voor de voederteelt, sportvelden en gazons, maiszaden en groenbemesterszaden blijven vermarkten.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?