Bedrijfsnieuws

Lageweg en Zwart in Raad van Toezicht Louis Bolk Instituut

WillemLagewegLBIOp 1 juli 2015 begon Willem Lageweg (foto) als lid van de Raad van Toezicht van het Louis Bolk Instituut, een onafhankelijke, internationale onderzoeks- en adviesorganisatie op het gebied van duurzame landbouw, voeding en gezondheid. Ook Anne Jan Zwart is nieuw lid en recent toegetreden tot de Raad, waarvan Pieter van Geel sinds 2013 voorzitter is.

Willem Lageweg (1951) is sinds 2006 directeur van MVO Nederland. Daarnaast is hij voorzitter van de social enterprise Women on Wings en lid van de SER Commissie MVO Internationaal. Als boerenzoon heeft hij een sterke affiniteit met landbouw.
Anne Jan Zwart (1955) trad begin 2015 toe. Zwart is DGA bij het bedrijf Ecostyle. De twee toegetreden leden volgen de leden Hanno Niemeijer en Antoine van den Burg op, die acht jaar verbonden zijn geweest aan de Raad. Akke van der Zijpp en voorzitter Pieter van Geel behouden hun functie.

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?