Bedrijfsnieuws

Noud Janssen voorzitter Agrivaknet

Noudjansen_vierkantNoud Janssen heeft op 1 juli de voorzittershamer van Agrivaknet overgenomen van Kor Mast. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van de adviseursorganisatie. Drukke werkzaamheden hebben Kor Mast doen besluiten zich niet herkiesbaar te stellen. Het bestuur van Agrivaknet heeft in Noud Janssen een uitstekende opvolger gevonden. De aanwezigen op de ledenvergadering hebben deze keuze  bevestigd.

“De veehouderij heeft zich in 20 jaar ontzetten hard ontwikkeld. Dit is niet vanzelf gegaan. Daar heb je vakmanschap en kennisontwikkeling en kennisuitwisseling voor nodig”, stelt Noud Janssen. “De bedrijfsadviseur speelt een belangrijke rol in de kennisuitwisseling van en naar het agrarische bedrijf. Bedrijfsadviseurs vormen een brug tussen de bedrijven rondom het veehouderijbedrijf.”

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?