Bedrijfsnieuws

John Smit nieuwe algemeen directeur Agrifirm Plant

De hoofddirectie van de Koninklijke Agrifirm Group heeft de John Smit benoemd als algemeen directeur bij Agrifirm Plant. John Smit start zijn werkzaamheden bij Agrifirm Plant vanaf 7 april en volgt hiermee de positie op van Drees Beekman die tot mei 2014 als algemeen directeur bij Agrifirm Plant verantwoordelijk was.

In de tussenliggende periode is de dagelijkse leiding waargenomen door adjunct directeur Vincent Roelofs. John Smit heeft de opdracht om samen met het management en de medewerkers de marktpositie van Agrifirm Plant verder uit te bouwen.

John Smit is 48 jaar en woont in Huizen. Na de studie humane voeding aan de Landbouw Universiteit Wageningen is John Smit  in diverse marketing-, sales- en managementfuncties werkzaam geweest bij Nutricia, L’Oréal, Unilever, Quest International en Fromageries Bel. De laatste drie jaar was Smit werkzaam bij de Westland Kaas Groep als directeur Sales Marketing en R&D.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Bedrijfsnieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

V-focus Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven?